Vitamine ABC voor Reflectie

Een audio-serie van 26 mp3’s om iedere dag even bewust te leren zijn van een bepaald thema.

Een inspirerende serie audio’s om op te reflecteren: Vitamine ABC voor Reflectie.

Je ontvangt 26 aparte, korte audio’s, bedoeld om je even een rustig momentje voor jezelf te geven. Stil te worden vanbinnen. Iets waar je even je gedachten over kunt laten gaan, even op een prettige manier naar binnen kunt keren om je meer bewust te worden van jezelf, hoe je kijkt naar de dingen om je heen.

Aan de hand van het alfabet wordt er telkens een bepaald thema belicht. Bij de letter A is dat bijvoorbeeld ‘angst‘, bij de letter B komt het thema ‘bedanken’ aan bod. Voor de andere letters spreek ik je over ‘contact‘, ‘dromen’, ‘energie’, ‘fantasie’, ‘goed genoeg zijn‘, ‘helen’, ‘innerlijk kind’,  ‘ja!’, ‘kwaliteiten‘, ‘liefde en licht’, ‘mooi’, ‘negeren’, ‘ontspanning’, ‘passie en positiviteit‘, ‘Q’, ‘rust’, ‘sleur‘, ‘tevreden’, ‘universeel’, ‘verwachtingen’, ‘wonder’, ‘X-factor’, íjverigheid’ en ‘zijns-bewustzijn’.

De audio’s zijn bewust kort gehouden. De meeste liggen ergens tussen de 2 en 3 minuten. Dat is net fijn om even tussendoor te beluisteren of  je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als je in bed ligt bij het wakker worden, voor een fijne start van je dag. Soms luister je alleen naar de ingesproken woorden, soms leid ik je door een korte oefening heen. Je kunt ze achter elkaar opzetten of juist één tegelijk. Gebruik ze vooral zó, dat het voor jou prettig is!

Ben je nieuwsgierig geworden, of al enthousiast over het voorproefje dat je op de gratis ontspanningsCD gehoord hebt?  Dan kun je op deze pagina de audio’s bestellen. Na je betaling, ontvang je automatisch een link naar de hele serie audio’s van ‘Vitamine ABC voor Reflectie’ in je mailbox. Je hoeft dus niet te wachten, maar kunt meteen aan de slag!

De serie ‘Vitamine ABC voor reflectie’ kost €26,- inclusief BTW.
Om deze serie te bestellen klik je op de knop hieronder. De rest wijst zich vanzelf.

Wil je nog meer audio’s? Kijk dan ook even hier.