Personal coach

Zit je niet lekker in je vel? Wil je vervelende ervaringen uit het verleden eindelijk eens echt achter je laten?  Heb je er genoeg van om steeds maar hoofdpijn (of andere fysieke klachten) te ervaren? Blijf niet afwachten, maar doe er iets aan. Als personal coach kan ik je daarbij helpen.
personal coach Breda - Esther Coumans

Coaching brengt je in beweging

Iedereen beleeft wel eens een periode dat het wat minder gaat. Is niks mis mee en hoort bij het leven. Maar als hetzelfde probleem je maar blijft achtervolgen, is het goed om ermee aan de slag te gaan. Het feit dat je deze website bezoekt, betekent dat je een eerste stap wilt gaan zetten. Je bent op zoek  naar een manier om je leven weer in beweging te krijgen. Ik wil je er graag bij helpen met persoonlijke coaching.

De methode

Mijn werkwijze is intuïtief. Ik ‘voel’ wat de situatie nodig heeft en laat me daardoor volledig leiden. Dat klinkt zweverig, maar is juist vooral enorm effectief. Het helpt om snel tot de kern door te dringen en bevordert het (veranderings)proces aanzienlijk.  Soms praten we, soms doen we oefeningen of werk ik aan de balans van je energie. Ook wordt je onderbewuste niet overgeslagen. Vaak zitten daar allerlei gedachtepatronen verstopt die verhinderen dat je helder zicht krijgt. Telkens kijken we wat je het beste helpt om vooruit te komen. In de meeste gevallen kunnen we in korte tijd al veel bereiken.

Het resultaat

Weten wat je moet veranderen. En ook hoe je dat kunt doen. Ik neem je daarbij niet aan de hand, maar leer je te vertrouwen op je eigen kracht. Je bent zelf immers je beste coach! Je ontdekt je eigen kracht en leert de teugels in eigen hand te houden.

Ik nodig je van harte uit voor een eerste afspraak, zodat we kunnen bespreken waar je mee zit en meteen een eerste stap kunnen zetten. Mail me of bel 06-15 420 456 voor meer informatie of een afspraak.

 

Personal Coach Esther Coumans uit Breda