Online Cursus Ontspannen - nieuwe opzet

Online Cursus Ontspannen

Online Cursus Ontspannen - nieuwe opzet

Overzicht

Wat ik altijd heel belangrijk vind wanneer ik iemand coach, is dat je samen overzicht schept. Overzicht in wat echt belangrijk is, waar je je op wilt focussen en wat je dichterbij je wens/doel brengt. Door van tijd tot tijd te evalueren, weet je waar je moet bijsturen.

Mijn wens: Online Cursus Ontspannen

Een hele tijd geleden dook ik een poos een opname-studio in en maakte een uitgebreide serie audio’s met allerlei ontspanningsoefeningen en inzichten die ik waardevol vond om door te geven. Methoden en kennis die zich wel bewezen hadden in al die jaren wekelijkse mindfulness-ontspanningslessen. Maar liefst meer dan 5 uur in totaal aan materiaal. De reacties van mijn ‘proefkonijnen’ waren unaniem heel enthousiast. Hierdoor gestimuleerd liet ik een website bouwen, speciaal voor deze audio’s: Online Cursus Ontspannen.

Dat werd mijn derde website, want naast www.nunatuurlijk.nl voor mijn praktijk, was er inmiddels ook al rustwerkt.nl voor mijn werkzaamheden in het bedrijfsleven. Ik genoot van de fijne reacties die ik ontving van kopers en van mensen die zich aanmeldden voor het gratis proefpakket.

Andere bril
En dan is het tijd om te evalueren!  ‘Practice what you preach’ is voor mij heel belangrijk dus moest ik er van mezelf aan geloven. Eens even kritisch de boel van een andere kant bekijken en door die andere bril durven kijken. Een kleine enquête onder de gebruikers leverde me waardevolle tips op. En ook zelfvertrouwen, want gemiddeld werden de audio’s boven de 8 gewaardeerd (op een schaal van 10).
De vorm van de Online Cursus Ontspannen bleek technisch af en toe wat haperingen te vertonen doordat meerdere systemen met elkaar moesten samenwerken. Gedoe met wachtwoorden, updates die niet deden wat ze moesten doen… Daardoor konden mensen soms niet inloggen en stroomde mijn mailbox vol. Niet handig.

Conclusie: De Online Cursus Ontspannen moet ontspannen blijven. Voor jou en ook voor mij.
De audio’s blijven, maar in een andere vorm en op een andere website. In het kader van ‘loslaten wat niet werkt of wat je niet nodig hebt’ waar ik erg in geloof, ga ik dus voortaan wat dingen anders doen.

1. Ik ga al mijn werkzaamheden onderbrengen op één website: www.nunatuurlijk.nl
De andere twee komen te vervallen. Binnenkort zullen www.rustwerkt.nl en www.onlinecursusontspannen.nl niet meer bereikbaar zijn, maar automatisch doorgezet worden naar NuNatuurlijk.

2. De audio’s van Online Cursus Ontspannen zijn bereikbaar via NuNatuurlijk op een beveiligde, afgeschermde pagina waar je ze allemaal overzichtelijk gerubriceerd kunt terugvinden. Het wachtwoord heb je via een mailbericht ontvangen.

2. De site van NuNatuurlijk wordt een mooie verzameling van informatie, gratis downloads (audio’s en e-books), kennis en ervaringen die je helpen om je leven fijn, geïnspireerd en gelukkig te maken. Een hoog doel, maar met elkaars hulp en feedback lukt het vast!

3. Geen 24-uurs proefpakket meer voor een aantal audio’s, maar gewoon hatsekidee… een hele CD met ontspanningsoefeningen gratis te downloaden! Je kunt ze dus ook gewoon op je smartphone zetten, er een CD’tje van branden of op je mp3-speler zetten. Wel zo gemakkelijk!

Ik merk dat ik heel veel zin heb om NuNatuurlijk te vullen met alle mooie dingen die ik zoal tegen kom. Bijzondere boeken, evenementen, inspirerende mensen, spiritualiteit-met-beide-voeten-op-de-grond, heerlijke pure recepten… Van alles waar je blij van wordt en dat je helpt je geluk te vergroten.

Door deze veranderingen door te voeren, valt alles beter op z’n plaats.

Ik ontmoet je graag hier (of live in een gesprek) en kijk enorm uit naar je feedback en reacties!

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *