bier gratis morgen

Morgen gratis bier

bier gratis morgenEr hangt een bordje in het café met daarop de woorden ‘morgen gratis bier’. Je voelt ‘m al aankomen: dat bordje hangt er morgen ook nog , en overmorgen, et cetera. Een geweldige vondst van de cafébaas om meer klandizie aan te trekken.

De conclusie: er is alleen maar NU.

Als ik promotie krijg, dan word ik gelukkig.

Als ik die grote klant binnenhaal, dan word ik gelukkig.

Als mijn baas met pensioen gaat, dan word ik gelukkig.

Als de kinderen groter zijn, kan ik meer tijd aan mezelf besteden, en voel ik me gelukkig.

Als de kinderen groter zijn, dan hebben ze me niet meer nodig en voel ik me vast ongelukkig.

Als ik de loterij win, dan word ik gelukkig.

Vergeet het maar! Op een gegeven moment dringt het tot je door hoe het werkt: Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg! Breng geluk en positiviteit naar elke situatie in plaats van wachten op betere gelegenheden. Dan zal voldoening je leven vanzelf binnenstromen.