Dorn, EFT en hartcoherentie

Ik geloof niet in 1 therapie die zaligmakend is voor alle mensen. Gelukkig heb ik in mijn rugzak diverse technieken zitten. Ik noem er enkele.

Dorn Therapie
Deze milde, eenvoudige methode zorgt voor het corrigeren van bekken, gewrichten en wervels. Een beenlengte-verschil kan meer veroorzaken dan je denkt! Achterliggende gedachte is, dat als je skelet goed gebalanceerd is, dit doorwerkt op de andere lichaamsprocessen en ook op je gevoelsleven.

Emotional Freedom Techniques
EFT is een manier om eenvoudig, snel en veilig blokkerende gedachten te normaliseren. Het is een vorm van PMBT (Psychological Meridian Based Therapy). Het corrigeren van blokkades in je energiesysteem (meridianen) wordt gerealiseerd door met de vingertoppen te tappen/kloppen op acupunctuurplekken op het gezicht en de handen, waarmee vaak een snelle verbetering tot stand komt. Ook bij mensen die er niet in geloven.

Hartcoherentie
Emoties hebben enorm veel invloed op ons lichaam. Door het optimaal gebruiken van positieve gedachten en jezelf hierin te trainen blijkt uit objectief onderzoek dat tal van processen in je lichaam geoptimaliseerd worden. In gemiddeld zes afspraken van een uur trainen we de hartcoherentie door middel van oefeningen en feedback via een computerscherm.

Fotografie: FreeDigitalPhotos.net