CD blauwe achtergrond smudge

Complete pakket ontspanning mp3’s

Leer optimaal te ontspannen met deze fijne verzameling audio’s. Totaal ruim 4 uur aan rustgevende en
inspirerende ontspanning mp3′s. Ieder mens heeft het in zich om goed te kunnen ontspannen. Het is een vaardigheid. Net zoals je hebt leren lopen.

Gebruik de audio’s wanneer het jou uitkomt en waar je maar wilt. Je hoeft de deur er niet voor uit! Tijdens je pauze, een wandeling in de natuur, hangend op je bank… Met dit pakket mp3’s (geen CD’s) heb je alles in huis om je snel veel relaxter te voelen. Je kunt ieder moment starten.

Het pakket bestaat uit heel veel verschillende audio’s/ontspanning mp3′s en mindfulness-tips die je telkens weer op een nieuwe, andere manier laten ontspannen. Zo kun je goed ervaren en ontdekken wat voor jou het beste werkt.

Ontspanning mp3′s online en offline

Je kunt de geluidsbestanden gewoon telkens zonder beperking en zo lang en zo vaak als je wilt online via internet gebruiken.
Maar je kunt ze ook downloaden als je dat fijner vindt. Kan handig zijn als je geen internetverbinding hebt! Zo heb je ze altijd bij de hand op je smartphone, tablet, mp3-speler, desk- of laptop.
Je kunt ze allemaal downloaden, maar ook los van elkaar en jouw eigen persoonlijke selectie maken.
Goed om te weten: Op je smartphone of tablet past de webpagina zich aan aan je scherm. Dus geen gehannes met kleine lettertjes en onoverzichtelijk gescroll. Wel zo fijn!

Hoe gaat het in z’n werk?

Na je betaling (veilig met je eigen bank via iDeal) ontvang je automatisch een bericht in je mailbox met daarin je wachtwoord en een link naar de beveiligde pagina op mijn website waar alle audio’s staan.
Je hoeft dus niet te wachten, maar kunt meteen beginnen. Bestellen kan met de knop onderaan deze pagina of hier.

Wat krijg je?

Een compleet pakket vol inspiratie en technieken voor het ervaren van meer rust en ontspanning in je leven.

  • in totaal zo’n 4 uur rustgevende & inspirerende audio’s
  • online maar ook offline te gebruiken
  • onbeperkte toegang
  • tips en adviezen
  • heerlijke momenten van diepe rust!

Voorkom dat je net als zoveel anderen een uitgeblust gevoel hebt en een stressvol leven leidt. Kies voor rust en inspiratie. Daar heb je de rest van je leven wat aan.

De complete serie audio’s voor ontspanning en mindfulness kost: € 97,- (incl. BTW)

 

Bestellen