Coachings-APK

Wil je dat je opgedane inzichten en vaardigheden up-to-date blijven? Dat je niet weer ‘terug’valt in oude gewoonten, als de omstandigheden in je leven misschien veranderen? Lijkt het je prettig om gewoon af en toe even door te spreken waar je nu staat en waar je eventueel tegenaan loopt?
Dan is de Coaching-APK misschien wel wat voor jou.

Simpel gezegd is het een soort strippenkaart van 6 coachingsgesprekken die je verspreid over 1 jaar.
De coachingsgesprekken hebben de standaardduur van 1,5 uur.
De afspraken worden ingepland in de periode van een jaar na ontvangst van je bevestigingsmail.

Data
De ervaring leert dat het erg goed werkt als je vooraf 6 datums vastlegt: Je hebt dan een goede stok achter de deur om ook echt daadwerkelijk bewust te blijven van je eigen gedrag en denken. Naarmate de volgende datum nadert zul je merken dat je dan toch al een aantal dingen hebt verzameld om door te nemen. Grotere dingen of kleinere. Waar het om gaat is dat je juist ook kleinere zaken aanpakt vóór het groter kan groeien. Dat je daar op deze manier zo snel mogelijk een andere manier van denken of handelen tegenover zet. Echt de vinger aan de pols dus.

Voordelen
Is het dan goedkoper? Nee. Maar je krijgt wel extra’s:

 • Je kunt kosteloos meedoen met de webinars die ik door het jaar heen organiseer (online lezingen/workshops die je vanuit je eigen huis kunt volgen en aan mee kunt doen. Lekker anoniem). Je hebt altijd voorrang voor wat betreft inschrijving hiervoor.

 • Je ontvangt mijn e-books ‘Starten met meditatie’ én het ‘Antistress-boekje’.

 • In abonnementsvorm, dus je weet precies waar je aan toe bent iedere maand of kwartaal (kosten zijn meer gespreid).

 • Toegang tot de complete serie audio’s met ontspannings- en mindfulnessoefeningen,
  ter waarde van € 97,-
  Ruim 4 uur aan geluidsbestanden voor op je smartphone, tablet, en meer.
  Kies naar behoefte één of meer mp3’s: Een lichaamsgerichte oefening, een mindfulness-audio of een voorgelezen verhaal, net wat je op dat moment nodig hebt!

 • En last but not least ontvang je een toegangscode voor mijn audioserie ‘Vitamine ABC voor Inspiratie’. Deze serie mp3’s bestaat uit 26 geluidsbestanden (Variërend van 5 tot 15 minuten) die je helpen om geïnspireerd en bewust te leven. Even een moment om bij stil te staan, te groeien en inzicht te ontwikkelen. Reflectie voor elke dag!

Gespreide betaling
Als je zes keer een los gesprek afspreekt betaal je 6 x €90,-
Dit totaalbedrag voor een heel jaar (€540,-) kun je nu ook in 12 maandelijkse termijnen (á €45,-) of in 4 kwartaalbedragen (á €135,-) betalen.
Je krijgt dan telkens automatisch een factuur na het verstrijken van de periode. Géén automatische incasso, je betaalt gewoon zelf wanneer je per mail de nieuwe factuur ontvangt. Dit abonnement is dus niet goedkoper als je kijkt naar de coaching, maar biedt je wél een hoop extra’s!

Let op: Deze coachings-APK is niet met terugwerkende kracht achteraf nog te boeken.

Bestel met één van onderstaande knoppen als je van deze coachings-APK gebruik wilt maken.
Kies de knop voor betaling per maand of per kwartaal.