business yoga werkdruk bedrijf bedrijfsleven ontspannen stress

Business Yoga

business yoga werkdruk bedrijf bedrijfsleven ontspannen stress
Op de beurs Marketingdagen sprak ik Mirelle van den Anker, schrijfster van het boek Business Yoga. We delen de passie om bewezen effectieve ontspanningstechnieken in het bedrijfsleven te brengen.

business yoga boekGezonde werknemers zijn de basis
Het was een inspirerende ontmoeting met een vrouw die veel van mijn visie deelt: ontspannen werknemers zijn tevreden, creatief en energiek! Ik voeg daar graag nog het volgende aan toe: en leveren de werkgever geld op! Want laten we eerlijk zijn, het bedrijfsleven is geen liefdadigheidsinstelling. Er moet gewoon geld verdiend worden. En daar zit ‘m juist de kneep. Je werknemers zíjn je bedrijf. Zij vormen de organisatie die gezond en energiek moet zijn. Investeer in dat menselijk kapitaal en voorkom dat mensen uit balans raken en hoge kosten met zich meebrengen. Heel simpel.

Boek met oefeningen die bloed laten stromen
Het boek Business Yoga bevat allerlei yogaoefeningen. Zelf spreken mij vooral de oefeningen aan die ervoor zorgen dat je bloed weer gaat stromen, zonder dat je heel ingewikkelde houdingen hoeft aan te nemen. Deze oefeningen peppen je snel  op, waardoor je weer met energie aan een volgende klus begint. In mijn eigen trainingen zal ik zeker ook business yoga-elementen verwerken. Een interessante aanvulling!

Het boek Business Yoga kun je bestellen op Managementboek.nl.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *