Bach Bloesem: helende druppels

Bach Bloesem Therapie is gebaseerd op het innemen van druppels (remedies). Deze plantenextracten helpen je om je gemoedstoestand te balanceren. Bachbloesem kan je helpen bij onder andere angst, fobieën, stress, trauma, slaapproblemen, burn-out, examenvrees, faalangst, concentratieproblemen en rouwverwerking. Op basis van een consult kan ik je de juiste mix geven.

Welke Bach remedies heb je nodig?
Allereerst gaan we bekijken waar je tegenaan loopt. Soms heb je zelf al een goed beeld van wat er aan de hand is. Soms kan dat echter ook nog wat vaag zijn en zit je gewoon niet lekker in je vel. Aan de hand van een gesprek kies ik remedies die je in jouw specifieke situatie goed kunnen ondersteunen. Met behulp van bachbloesem kunnen grote resultaten geboekt kunnen worden.

Reacties van klanten:

• “Ik heb mijn draai weer gevonden”

• “Alsof ik meer energie heb”

• “Ik weet nu beter wat ik wil”

• “Ik zit gewoon veel beter in mijn vel”

• “Ik slaap zo goed!”

Bach-remedies maak ik nooit voor iemand zonder een consult. Anders zou ik zomaar wat in het wilde weg aan het doen zijn.
De prijs van een consult is inclusief een flesje Bach als ik het gevoel heb dat dit behulpzaam voor je kan zijn. Er komen dus geen extra kosten meer bij.

Interesse? Bel 06-15 420 456 of mail me.

Fotografie: FreeDigitalPhotos.net