Welkom! Met veel plezier bied ik je de volgende 10 audio’s (totaal 111 minuten) gratis aan. Klik hier voor uitleg over het gebruik van de audio’s en voorbereiding.

Ik hoop van harte dat bovenstaande audio’s je ondersteunen om meer ontspanning en zingeving in je leven te vinden. Zie het als een mooie start waar je weer verder aan kunt werken.

Smaakt dit naar meer, dan kun je de complete serie aanschaffen met meer dan 4 (!) uur aan materiaal. Alles met liefde gemaakt! Bovenstaande mp3’s zijn een compilatie hieruit.
Misschien wil je wel eens een dagworkshop meemaken (wordt aangekondigd via NuNatuurlijk berichten via mail) of heb je meer behoefte aan individuele coaching. Als je meer wilt weten, mail me of bel me dan even.

Wat niet mag is de bestanden verdelen of gebruiken voor je eigen commerciële doel zonder toestemming van mij of verwijzing/link naar deze website. Neem even contact met me op, dan overleggen we even.

Heb je de smaak te pakken en wil je er nog meer? Tegen eenmalige betaling krijg je toegang tot een pagina waar je ze allemaal kunt vinden (ruim 4 uur in totaal!), handig gerubriceerd in de diverse categorieën, zodat je ze gemakkelijk kunt terugvinden. Kijk even hier voor meer informatie.
Misschien spreekt een andere serie die ik gemaakt heb, met 26 korte audio’s je ook aan. Deze zijn meer gericht op reflectie. Meer info over deze kortere serie Vitamine ABC voor Reflectie vind je hier.

Om de bestanden te downloaden voor bv op je telefoon, klik dan op het downloadsymbooltje (streepje met naar beneden wijzende pijl) helemaal rechts in het bovenstaande blok. Klik eerst op de audio die je wilt downloaden en dan op het downloadsymbool. Doe dit per audio, dus als je ze allemaal wilt downloaden, dan doe je dit tien keer. De rest wijst zich vanzelf.

Ontspannen groet,

Esther

PS Mijn coachpraktijk is in Breda, maar ik kan je ook online coachen. Stuur een mailtje als je daar meer informatie over wilt.