Welkom! Met veel plezier bied ik je de volgende 10 audio’s (totaal 111 minuten) gratis aan. Klik hier voor uitleg over het gebruik van de audio’s en voorbereiding.

Ik hoop van harte dat bovenstaande audio’s je ondersteunen om meer ontspanning en zingeving in je leven te vinden. Zie het als een mooie start waar je weer verder aan kunt werken.

Smaakt dit naar meer, dan kun je de complete serie aanschaffen met meer dan 4 (!) uur aan materiaal. Alles met liefde gemaakt! Bovenstaande mp3’s zijn een compilatie hieruit.
Misschien wil je wel eens een dagworkshop meemaken (wordt aangekondigd via NuNatuurlijk berichten via mail) of heb je meer behoefte aan individuele coaching. Als je meer wilt weten, mail me of bel me dan even.

Wat niet mag is de bestanden verdelen of gebruiken voor je eigen commerciële doel zonder toestemming van mij of verwijzing/link naar deze website. Neem even contact met me op, dan overleggen we even.

Heb je de smaak te pakken en wil je er nog meer? Tegen eenmalige betaling krijg je toegang tot een pagina waar je ze allemaal kunt vinden (ruim 4 uur in totaal!), handig gerubriceerd in de diverse categorieën, zodat je ze gemakkelijk kunt terugvinden. Kijk even hier voor meer informatie.
Misschien spreekt een andere serie die ik gemaakt heb, met 26 korte audio’s je ook aan. Deze zijn meer gericht op reflectie. Meer info over deze kortere serie Vitamine ABC voor Reflectie vind je hier.

Om de bestanden te downloaden voor bv op je telefoon, klik dan op het downloadsymbooltje (streepje met naar beneden wijzende pijl) helemaal rechts in het bovenstaande blok. Klik eerst op de audio die je wilt downloaden en dan op het downloadsymbool. Doe dit per audio, dus als je ze allemaal wilt downloaden, dan doe je dit tien keer. De rest wijst zich vanzelf.

Ontspannen groet,

Esther

PS Mijn coachpraktijk is in Breda, maar ik kan je ook online coachen. Stuur een mailtje als je daar meer informatie over wilt.

 

6 replies
 1. corry
  corry says:

  Ik vindt wat ik op deze site hoor goed ,maar ik zou gratis cd kunnen copieren,maar daar staat niets van kan wel de 10 audios,op pc luisteren,maar wilde de cd voor als ik ga slapen ,dus dat is wel jammer

  • esther
   esther says:

   Dag Corry, De audio’s kun je gewoon downloaden via mijn website via de downloadknoppen naast de mp3’s. Dan kun je ze gebruiken op je iPod of mp3-speler, op je smartphone of even op een CD’tje branden. Wel een stuk makkelijker dan met je pc naast het bed ;-) Fijn dat je de oefeningen goed vindt! Veel plezier ermee!

 2. Annethe
  Annethe says:

  Hallo ester , na vele omwegen heb ik eindelijk gevonden waar ik mijn goed bij voel deze download is mijn erg dierbaar vooral omdat ik het kan gebruiken wanneer ik wil
  Ik voel mij happy en ben erg dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen
  Ik leer nu te zijn wie ik ben dat is erg mooi
  Dank je wel met lieve groet

  • esther
   esther says:

   Super, Annethe! Worden wie je in wezen bent en dat leven leiden en vormgeven, zonder allerlei franje en dingen die niet bij je passen, is heel bevrijdend en een prachtig proces inderdaad! Dankbaar dat ik je daar een steuntje bij heb kunnen geven.

 3. Bianca
  Bianca says:

  Hoi Corry, ik krijg de melding: Oops, we couldn’t find that playlist.

  En ik kan geen muziek luisteren/downloaden, doe ik iets niet goed?

  Groetjes
  Bianca

  PS; ik ben erg blij met je tips en site

 4. Ersu
  Ersu says:

  Hallo,

  Heel fijn van u, dat u mensen probeert te helpen.
  Echt complimenten.
  Ik zal hier gebruik van maken.
  Dankuwel

Comments are closed.